Back at SEA bij Port Zelande

Foto Back at SEA bij Port Zelande

Geplaatst op 27-06-2014 02:57 in Algemeen, Nederland, Center Parcs, Port Zélande

In navolging van het festival “Where The Wild Things Are” in de Eemhof, volgt dit jaar een nieuw festival op een bungalowpark, “Back At Sea”. Back At SEA kan gezien worden als het kleine broertje van Concert At SEA, want ook de organisatie van dit festival is in handen van BLØF.

De kaartverkoop begint aanstaande woensdag en het festival vindt plaats op 21, 22 en 23 november. De bezoekers kunnen in elk geval rekenen op optredens van BLØF en Racoon. Het vakantiepark heeft plaats voor ongeveer 3000 gasten.

Paskal Jakobsen, de zanger van BLØF, vindt het geweldig om een feest te organiseren en doet dat graag ook op een ander moment in het jaar. Hij vindt het bungalowpark een prachtige locatie voor een kleinschalig festival en is totaal dan Concert at SEA dat jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers per dag trekt. De organisatie is druk bezig om allerlei andere leuke activiteiten toe te voegen aan het festival.


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.