Nieuw: Pack & GO Leren bij Center Parcs

Foto Nieuw: Pack & GO Leren bij Center Parcs

Geplaatst op 11-09-2014 02:54 in Algemeen, Nederland, Center Parcs

Een nieuwe hobby ontdekken én genieten van een verblijf bij Center Parcs? Met Pack&Go Leren kan verblijf midden in de natuur gecombineerd worden met het leren van een nieuwe en uitdagende activiteit.

Center Parcs introduceert drie nieuwe Pack & Go pakketten.

Pack&Go Leer zeilen
Een zeilcursus in De Eemhof, een onvergetelijke belevenis voor u en uw kinderen! En terwijl de kids leren zeilen, kunt u ze aanmoedigen vanaf de waterkant of amuseert u zich met de rest van het gezin in het park.

Pack&Go Leer duiken
Professionele duikinstructeurs begeleiden u eerst in het warme water van de Aqua Mundo, om vervolgens in de prachtige meren van De Kempervennen of Port Zélande te duiken. In één weekend heeft u uw PADI-duikbrevet.

Pack&Go Leer golfen
Het Pack&Go Leer golfen is een golfcursus en korte vakantie in één in het hart van de natuur. U verblijft in Parc Sandur in een vrijstaande cottage, gelegen rond De Grote Rietplas. Als afsluiter ontvangt u het golfvaardigheidsbewijs Handicap 54. Zo slaat u de bal nooit meer mis.


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.