Vakantiepark en Speelstad Oranje 150 dagen dicht

Foto Vakantiepark en Speelstad Oranje 150 dagen dicht

Geplaatst op 11-07-2014 11:12 in Algemeen, Nederland

Vakantiepark en Speelstad Oranje gaat reorganiseren. Er is al langere tijd sprake van tegenvallende resultaten en momenteel wordt er geen winst gemaakt. Doordat klanten steeds minder uitgeven in de horeca en recreatie staan de resultaten de laatste jaren onder druk.

Vanaf september worden de openingstijden aangepast. Vakantiepark en Speelstad Oranje gaan per jaar 150 dagen dicht. De directie heeft het personeel op de hoogte gesteld en is in overleg met de betrokken werknemers voor een passende oplossing.

Eerder deze week melde de Stentor dat er voor 50 mensen of tewel driekwart van het personeel ontslag is aangevraagd. Ondernemer Hennie van der Most zou aan die krant hebben toe gegeven dat de formule van een vaste toegangsprijs aan de poort en verder alle attracties voor niks, uitgewerkt raakt. Als gevolg van de crisis worden modale gezinnen enorm geraakt en is een dagje uit nog maar nauwelijks te betalen.

Met de overgebleven mensen wordt geprobeerd het vakantiepark open te houden, de vakbond betwijfeld of dit gaat lukken met een dergelijke minimale bezetting.


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.