Kids Climate Conference 2014

Foto Kids Climate Conference 2014

Geplaatst op 26-06-2014 01:43 in Algemeen, Nederland, Center Parcs, Het Heijderbos

Doe mee en win een plek op de Kids Climate Conference 2014! Ook uw kinderen kunnen erbij zijn!
Willen uw kinderen ook hun steentje bijdragen aan de strijd voor zuiver water? Dan is dit de kans! Laat uw kinderen meedoen aan onderstaande opdracht, inclusief beantwoording van de prijsvraag.

Heeft uw zoon of dochter voldaan aan de inzendings-voorwaarden én zit uw zoon of dochter bij de 100 kinderen die de prijsvraag juist heeft beantwoord (of de 100 die het dichtst bij het juiste antwoord zitten), dan nodigen wij uw hele gezin uit voor een geheel verzorgd klimaattop-weekend in Het Heijderbos, inclusief verblijf (max. 6 personen).

De opdracht voor uw zoon of dochter:
Stel je eens voor dat jij een heel slimme dolfijn bent. Samen met de walvis, de haai en alle andere vissen schrijf je een brief naar de presidenten en de koningen van de wereld. Je schudt ze wakker en wijst ze op de gevolgen van onder andere vervuiling, visserij en olieboringen. Maar je probeert ook oplossingen aan te dragen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Stuur jouw onderwaterpost uiterlijk 18 juli a.s. naar KCC@WWF.nl of kijk voor meer informatie op www.kidsclimateconference.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.