Nieuwe grote bungalows op Landal Miggelenberg

Foto Nieuwe grote bungalows op Landal Miggelenberg

Geplaatst op 25-06-2014 10:07 in Algemeen, Nederland, Landal Greenparks, Miggelenberg

Vakantiepark Miggelenberg, onderdeel van Landal Greenparks, gaat 51 grote en luxe bungalows bouwen. De andere 266 bungalows worden de komende tijd gerenoveerd en gemoderniseerd. Het afgelopen jaar is al een start gemaakt met de vernieuwing.

De nieuwe bungalows worden acht, tien of twaalpersoons accommodaties. Eerder werden bungalows voor 8 personen al omgebouwd tot 6 personen, en de 6 personen bungalows naar 4 persoons.
Landal Miggelenberg in Hoenderloo wil hiermee de kwaliteit van he toerisme op de Veluwe naar een hoger niveau tillen. De gemeente Apeldoorn constateerde eerder al een behoefte aan meer kwaliteit op de Veluwe met betrekking tot toerisme en recreatie.

“In de luxe bungalows zit zelfs een sauna. Dat is uniek op de Veluwe'', aldus Maarten Jansen van Vakantiepark Miggelenberg. De nieuwe bungalows behoren tot de top van de Veluwe.
Volgens de gemeente is de diversiteit belangrijk voor het toerisme op de Veluwe. Behalve eenvoudige kampeerterreinen wenst de veeleisende toerist ook luxe bungalows met een sauna.

De nieuwbouw en de renovatie is belangrijk voor de continuïteit van het toerisme op de Veluwe. Met de nieuwe bungalows wordt voldaan aan de wensen en verwachtingen van toekomstige gasten en zal de toestroom van toeristen een belangrijke impuls krijgen, volgens de algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks.


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.