Roompot Vakanties Groene Weide

Groene Weide

Oude Nieuwlandseweg 11B, 3253 LL  Ouddorp (Zuid-Holland), Nederland
Telefoon: 0187 681 747

Op de kop van Goeree-Overflakkee ligt Ouddorp, vlakbij de gezellige plaats Zierikzee. Ook Ouddorp zelf bruist van de gezelligheid, zeker in de zomermaanden. Ondanks dat het plaatsje dicht bij de Randstad ligt, heeft men het Zeeuwse Deltagebied binnen handbereik. Dat betekent dat men zowel een uitstapje kan maken naar de havenstad Rotterdam, als naar het beroemde Neeltje Jans. Natuurlijk vergeten we de ligging aan de Noordzeekust niet, een perfecte locatie voor verschillende watersporten of lekker luieren op het strand. Toch nog een dagje naar de stad? Dan kunnen we Middelburg en Goes zeker aanraden. De gezellige familiecamping De Groene Weide ligt tussen Ouddorp en de zee. Jon g en oud zullen zich hier snel thuis voelen. De kinderen worden hier in de zomermaanden bezig gehouden door een recreatieteam of vermaken zich op één van de vele sport- en spelvelden of in de speeltuintjes. Natuurlijk is fietsen in de omgeving ook een leuke activiteit en als er geen fiets mee genomen is dan kan deze gewoon op het park gehuurd worden. De snackbar voorziet in een lekker hapje na een spannend potje tennis. De comfortabele vrijstaande villa voor maximaal twaalf personen zorgt dan men hier van een welverdiende vakantie kan genieten.

In omgeving Groene Weide

In de nabije omgeving van Groene Weide is het volgende te bezichtigen of aan te raden voor een bezoekje. Deze interessante punten liggen maximaal op 30 kilometer afstand van het bungalowpark.

Bungalowparken in de buurt

Bekijk ook de prijzen een aanbiedingen van de andere bungalowparken in de buurt van Roompot Vakanties Groene Weide. Deze parken liggen op een afstand van maximaal 20 kilometer.

Bungalows Groene Weide

Groene Weide heeft verschillende soorten accommodaties. Per bungalowpark zijn er verschillende soorten accommodaties. Dit kan een stacaravan, campingplaats of bungalow zijn. Bungalows zijn er van hout of steen. Verder verschillen de huisjes in slaapkamers, aantal personen, grootte en zijn de faciliteiten per accommodatie anders. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten bungalows op Groene Weide.

Bungalow Gw12

Bungalow Gw12
  • Max. personen: 12
  • Aantal slaapkamers: 6
  • CottageSize: 0 m2
  • Type: Bungalow
  • Uitrusting: Comfort

Faciliteiten Groene Weide

Hieronder een overzicht van de faciliteiten van Groene Weide. Elk vakantiepark kenmerkt zich door zijn faciliteiten en services. Een vakantiepark met animatie of een luxe zwembad is in de regel duurder.

Animatie: Geen Thema


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.