Ouddorp

Ouddorp is een gezellige plaats op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is een echte familiebadplaats met brede zandstranden en helder zeewater. Men vindt hier veel natuurschoon en alle mogelijkheden om te genieten van de rust. In de natuurgebieden kan men soms uren lopen, zonder in een drukke massa terecht te komen. In de maanden juni tot en met september kunnen er tussen de bloemenvelden prachtige fiets- en wandeltochten worden gemaakt. Of men brengt een bezoek aan de pittoreske haven van Ouddorp. De hele familie kan genieten van een bezoekje aan de geitenboerderij, waar een uitgebreid scala aan activiteiten wordt aangeboden. Het oude raad- en polderhuis zijn nu een museum, met in de raadzaal wisselende exposities. Met de RTM kan men met een gerestaureerde tram een ritje maken van circa een uur en hierbij genieten van het uitzicht over het Grevelingenmeer en het duinlandschap. Voor de sportieveling zijn er genoeg leuke buitenactiviteiten: mountainbiken, windsurfen, kitesurfen, blok karten, vliegeren, wandklimmen, tokkelen, kanoën en ga zo maar door.

Ouddorp
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Ouddorp

Wil je op vakantie in de buurt van Ouddorp of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Ouddorp liggen. Makkelijk overnachten bij Ouddorp binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.