De Mekkerstee

Vlak bij Ouddorp ligt de geitenboerderij De Mekkerstee. De naam is goed gekozen, want hier wordt aardig wat afgemekkerd. Ruim 300 geiten lopen er op de boerderij rond, naast de kippen, cavia’s, paarden en een varken. Een leuke plek voor de kinderen dus, zij kunnen hier de dieren bekijken en aaien of lekker spelen in de speeltuin. Van de geitenmelk maakt De Mekkerstee de lekkerste producten, die de bezoeker kan proeven en kopen. In de oude geitenstal is de Landwinkel gevestigd en hier is de ijs- en kaasmakerij te vinden. Met een bezoek aan de boerderij krijgt men een goede indruk van het boerenleven en men kan tussendoor genieten van het zelfgemaakte ijs, appeltaart of een biologische geitenkaas. Hier vindt men pure smaken en een uitgebreid assortiment aan boerderij- en streekproducten.

De Mekkerstee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Mekkerstee

Wil je op vakantie in de buurt van De Mekkerstee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Mekkerstee liggen. Makkelijk overnachten bij De Mekkerstee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.