Brielle

Het Zuid-Hollandse stadje Brielle of ook wel Den Briel, heeft een rijk cultureel erfgoed en een prachtig bewaarde vesting. Het ligt aan het Brielse Meer, wat zich tot een belangrijk recreatiegebied heeft ontwikkeld. Men vindt dan ook in de omgeving van Brielle genoeg mogelijkheden voor diverse sportieve of recreatieve activiteiten. In de stad zelf heerst een gezellige sfeer, met veel winkel- en horecagelegenheden. In de winkelstraten is het nostalgisch verleden nog goed te zien aan de prachtige panden en ambachtelijke winkels. Ook de oude stadswallen zijn bijzonder om te zien, sinds 1713 is er weinig aan de vesting veranderd en geven dus een goed beeld van vroegere tijden. Regelmatig worden er in Brielle evenementen en activiteiten georganiseerd en samen met de watersporten, het wandelen en fietsen langs wallen en bastions, grachten en ravelijnen, maakt dit van Brielle een ontzettend leuk stadje om te bezoeken.

Brielle
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Brielle

Wil je op vakantie in de buurt van Brielle of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Brielle liggen. Makkelijk overnachten bij Brielle binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.