Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede ligt op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Samen met Renesse is het de meest toeristische kern van het eiland. Eigenlijk bestaat Burgh-Haamstede uit twee dorpen: Burgh en Haamstede, die nog duidelijk te onderscheiden zijn. Burgh-Haamstede heeft een historische kern met slot Haamstede uit de 13e eeuw en de stranden en bossen liggen binnen handbereik. Dit, in combinatie met de gezellige sfeer maakt van Burgh-Haamstede een vakantieplek bij uitstek. Het bekendste gebouw is waarschijnlijk de Westerlichttoren, de rood-witte vuurtoren die ooit op het 250 gulden biljet stond. In de omgeving zijn alle mogelijkheden te vinden voor recreatie, sport en spel, ontspanning, cultuur en natuur en het strand van 17 kilometer lang behoort tot de zonnigste gebieden van Nederland. Kortom: Burgh-Haamstede heeft alles wat men tijdens een vakantie zoekt.

Burgh-Haamstede
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Burgh-Haamstede

Wil je op vakantie in de buurt van Burgh-Haamstede of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Burgh-Haamstede liggen. Makkelijk overnachten bij Burgh-Haamstede binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.