Museumshaven

De Oude Haven in Zierikzee stamt nog uit de Middeleeuwen. Het is net zoals de stad zelf een plek waar de geschiedenis nog steeds goed zichtbaar is. Er bleef veel bewaard zoals de binnenhaven de Oude Haven. Het bleef open water en staat nog steeds in verbinding via de Oosterschelde met de Noordzee. Hier liggen nog mooie oude schepen waar Neptunus op de stadshuistoren een oogje op houdt. Het schitterende poortcomplex met het zwaard van Mondragon is samen met de statige herenhuizen een schitterend decor voor de historische schepen. Het museum makt zich sterk voor het behoud van de oude zeil- en motorschepen en heeft twee locaties: de buitenlocatie in de Oude Haven en de binnenlocatie Stads- en Commerciewerf die om de hoek ligt. Vooral de buitenlocatie is een zeer fotogenieke plek. Tijdens een dagje Zierikzee is een bezoek aan het museum zeker een aanrader.

Museumshaven
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Museumshaven

Wil je op vakantie in de buurt van Museumshaven of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Museumshaven liggen. Makkelijk overnachten bij Museumshaven binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.