De Bongerd

Theetuin de Bongerd ligt op een prachtige locatie in Herkingen op de Zuid-Hollandse eilanden. Het is heerlijk om bij mooi weer in de tuin of boomgaard van een drankje of een hapje te genieten. De geuren en kleuren van de bloemen- en kruidentuin nodigen uit om hier even rond te neuzen, net zoals bij de verschillende exposities die hier worden gehouden. Regelmatig zijn er ook workshops, waar men zich voor kan inschrijven. Maar natuurlijk alleen een overheerlijk kopje koffie van versgemalen bonen drinken kan natuurlijk ook en er is tevens een ruim theeassortiment. Liever wat anders? Geen probleem, alle gangbare dranken zijn verkrijgbaar. In het theetuinpaviljoen brandt de houtkachel op de koudere dagen, zodat men ook dan comfortabel zit.

De Bongerd
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Bongerd

Wil je op vakantie in de buurt van De Bongerd of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Bongerd liggen. Makkelijk overnachten bij De Bongerd binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.