Strand Colijnsplaat

Behalve dat Colijnsplaat een ontzettend leuk dorpje is, heeft het ook nog twee leuke strandjes. Een van de strandje is gelegen tussen twee dijken en is zeer kindvriendelijk en overzichtelijk. Er zijn genoeg plekjes in de duinen of op het strand waar men heerlijk zit. Op het strand staan verschillende speeltoestellen, waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Daarbij kunnen ze in het zeebadje zonder stroming spelen. Door de eb en vloed zit er dagelijks vers water in het zeebadje. De stranden aan deze Zeeuwse kust zijn sowieso erg schoon. Aan de andere kant van het eiland ligt het Noordzee strand, waar het ook heerlijk is.

Strand Colijnsplaat
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Strand Colijnsplaat

Wil je op vakantie in de buurt van Strand Colijnsplaat of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Strand Colijnsplaat liggen. Makkelijk overnachten bij Strand Colijnsplaat binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.