Rockanje

Rockanje ligt direct aan de Zuid Hollandse Noordzeekust, met maar liefs een strand van zes kilometer lang. Het aangrenzende Voornse duingebied is één van Europa ’s mooiste natuurgebieden, bestaande uit struwelen, duinmeertjes, stuifduinen, duingraslanden en bossen. Hier leven veel verschillende diersoorten en ook de flora is zeer divers. Zelfs de overgang van het strand naar het duin is erg mooi. De familiebadplaats is volledig ingesteld op strand- en duinrecreatie, er zijn hier veel activiteiten en ander strandplezier. Door de zandbanken is de zee erg rustig en dus zeer kindvriendelijk. Ten noorden van het badstrand is een deel geschikt voor naaktrecreatie. Ook Rockanje zelf is een gezellig plaatsje. Kortom: Rockanje is een ideale vakantiebestemming waar men kan relaxen, genieten van de natuur of lekker sportief bezig kan zijn.

Rockanje
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Rockanje

Wil je op vakantie in de buurt van Rockanje of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Rockanje liggen. Makkelijk overnachten bij Rockanje binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.