Hoek van Holland

Hoek van Holland is een kustplaats in de provincie Zuid Holland. Brede stranden, een unieke ligging, een wandelpier, veel restaurants, sfeervolle terrassen en een gezellig centrum met leuke winkels, dat is wat Hoek van Holland biedt. Hier kan men tegenwoordig ook zeehonden spotten, ook zij hebben Hoek van Holland ontdekt. De ligging aan de Noordzeekust en het begin van de Nieuwe Waterweg geeft een prachtig beeld, hier ziet men de imposante zeeschepen in en uit varen. Als de zon schijnt is het natuurlijk heerlijk op het brede strand en bij de zee, maar zelfs met minder weer kan men zich in Hoek van Holland vermaken. Bijvoorbeeld in één van de musea of bij één van de activiteiten die regelmatig worden georganiseerd. Fietsers en wandelaars vinden uitgebreide mogelijkheden en ook de liefhebber van (kite)surfen, kajakken, beach-volleyballen of beach-voetballen, komt hier volledig aan zijn trekken. Daarnaast is er ook nog een bruisend uitgaansleven.

Hoek van Holland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Hoek van Holland

Wil je op vakantie in de buurt van Hoek van Holland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Hoek van Holland liggen. Makkelijk overnachten bij Hoek van Holland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.