Renesse

Renesse is een gezellige badplaats op het Zeeuwse eiland Schouwe-Duiveland. In de zomer is Renesse een bruisende vakantieplek: lekker shoppen in de leuke winkels, terrasje pakken, naar het strand, lekker uit eten of het levendige uitgaansleven verkennen. Er zijn veel bars, discotheken en pubs, dus ook de jongeren hebben hier genoeg vertier. Maar bovenal heeft Renesse een prachtig, schoon en breed strand van maar liefs 17 kilometer lang. De provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van het land, dus met lekker zonnen en zwemmen zit het wel goed. In de andere seizoenen kan men heerlijk uitwaaien tijdens een strandwandeling of een mooie rit te paard maken. In de zomermaanden worden er in Renesse regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel in het dorp als op het strand, onder andere een markt en een kermis. Liever een ander soort vermaak? Men kan in Renesse ook naar het museum, kunstgalerijen bezoeken of een heerlijke wandeling of fietstocht maken in de mooie omgeving.

Renesse
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Renesse

Wil je op vakantie in de buurt van Renesse of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Renesse liggen. Makkelijk overnachten bij Renesse binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.