Attractiepark Slagharen

Het attractiepark Slagharen is een leuke optie als men op zoek is naar een dag vol spanning, sensatie, vertier en plezier. Meer dan 40 spannende attracties zullen jong en oud een geweldige dag bezorgen. Over de kop, je hoogtevrees testen of liever wat rustiger aan in de Monorail? Het kan allemaal in het attractiepark. Tussen de attracties door kan men genieten van de vele theatershows of bij het straattheater. De Western Parade mag men natuurlijk ook niet missen of de Mardi Gras parade in de zomer. Illusionisten en acrobaten kom je tegen in het American Circus en in de herfstvakantie is het hele park bezaaid met miljoenen lichtjes die deze wereld van muziek, dans, show en attracties een magische uitstraling geven. Attractiepark Slagharen is een aanrader voor het hele gezin.

Attractiepark Slagharen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Attractiepark Slagharen

Wil je op vakantie in de buurt van Attractiepark Slagharen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Attractiepark Slagharen liggen. Makkelijk overnachten bij Attractiepark Slagharen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.