vakantieparken Spanje

Vakantieparken in Spanje

 

Tapas eten of zelf koken?

Lekker genieten van de Mediterrane sfeer in een bungalowtent, een stacaravan of een huisje op een vakantiepark in Spanje, met het zonnige klimaat van Spanje en het comfort van thuis, wie wil dit nu niet? De gezellige badplaatsen en het fraaie achterland bieden de toerist een breed scala aan mogelijkheden, zowel op sportief als op cultuurgebied. Een vakantiepark is een goede basis, hier heeft men een plekje onder de Spaanse zon en iedere dag kan men kiezen of men op het park of in de nabije omgeving blijft of een uitstapje maakt naar een van de fraaie plekken in de buurt van het bungalowpark. Dat zou bijvoorbeeld Barcelona kunnen zijn, met zijn vele bezienswaardigheden,  een dichtbijgelegen natuurgebied of een archeologische vindplaats. Maar ook steden zoals Girona en Figueres lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen of de Spaanse sfeer proeven. De kinderen zullen vast een keer een dagje naar een waterpark willen, daar zijn er genoeg van. De Spaanse kust is goed op de toerist ingesteld, behalve gezelligheid is er ook genoeg vermaak op andere vlakken.

Zon, zee, strand en sfeer

Natuurlijk is lekker relaxen aan het strand ook een optie, tenslotte ligt die heerlijke Middellandse Zee daar niet voor niets. Niet zo’n liefhebber van zwemmen in zout water? Geen probleem, de meeste vakantieparken hebben altijd wel een zwembad, soms zelfs meer dan één. Meestal is er ook een animatieteam voor de kinderen en vele sport- en spelmogelijkheden, zodat de jeugd zich geen moment hoeven te vervelen. De parken hebben verschillende accommodaties, van luxe bungalowtent tot een comfortabele bungalow. Waar men ook voor kiest, ze zijn altijd goed en compleet ingericht, zodat men hier een heerlijke tijd kan doorbrengen. Vaak zijn er ook nog wellness faciliteiten zodat men ook nog eens volledig uitgerust thuis komt. Dat is het voordeel van een bungalowpark; men moet niets, maar als men wilt kan er veel.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Spanje. Altijd de goedkoopste aanbieding van Spanje beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.