vakantieparken

Oostappen vakantieparken

De Oostappen vakantieparken groep bestaat uit 12 bungalowparken. De parken staan bekend om het uitgebreide aanbod van entertainment en vermaak. In het bijzonder voor kinderen. In 1986 kent het bedrijf zijn onstaan, het vakantiepark standbad Oostappen in 1986 werd gekocht door de familie van Gillis. In de jaren daarna zijn er nog meer dan tien vakantieparken bijgekomen. In februari 2013 is als laatste Marina Beach in Hoek toegevoegd. 

De bungalowparken

Kenmerkend voor de bungalowparken is het entertainment en dan vooral waterpret. Een aantal parken beschikken over een subtropisch zwemparadijs en vanuit de parken die dat niet hebben is de toegang gratis op één van de nabij gelegen parken. De bungalowparken liggen voornamelijk in Noord Brabant, limburg en noord-oost Belgie met uitzondering van de parken in Arnhem en Biddinghuizen.

De accommodaties

De accommodaties van Oostappen varieren van comfortabele kampeerplaatsen tot een luxe hotelkamer op de camping. Geen rompslomp met het opzetten van een tent? Er is ook een kant en klare vakantietent beschikbaar. Behalve de comforthomes(stacaravans) zijn er ook bungalows, appartementen en chalets te huur. De accommodaties zijn geschikt tot maximaal 10 personen. 

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.