vakantieparken

Sunparks vakantieparken

De Sunparks vakantieparken bestaan uit 4 bungalowparken in België. De parken zijn ieder uniek gelegen, één park in de Ardennen, één in de Kempense meren en twee aan de kust. De parken vallen net als Center Parcs onder de vlag van het franse Pierre et Vacance. Tijdens uw verblijf valt er altijd genoeg te ontdekken, een lange wandelingen in de natuur of ontdek de mooiste plekjes per fiets. Een bezoek aan de attracties en bezienswaardigheden zijn ook zeker de moeite waard.

De bungalowparken

De parken van Sunparks bieden prima vermaak, ook bij slechter weer is er genoeg te doen. De bungalowparken zijn voorzien van allerlei binnen activiteiten en zijn uitgerust met een uitgebreid zwemparadijs, de Aquafun. Naast de geweldige zwemparadijzen zijn parken ook uitgerust met een Wellness complex. Geniet van de sauna's en stoombaden en kom volledig tot rust. Daarnaast kunt u zich volledig uitleven met één van de aangeboden sport activiteiten zoals tennissen, squashen of bowlen.

De accommodaties

De bungalows van Sunparks variëren van comfort tot wat luxere vakantiehuizen. In de Kempense Meren is het mogelijk om een hotelkamer te boeken, de luxe van een hotel gecombineerd met de pluspunten van een vakantiepark. Elk park van Sunparks staat garant voor veel vakantieplezier.

Toon meer informatie Toon minder informatie
1 2

Kempense meren

KM531 Exclusive Vakantiehuis 2 personen
Geschikt voor max. 2 personen, heeft 1 slaapkamers

België - Antwerpen - Mol

Weekend
16-12 (2 nachten)

Aanbieding
€ 149,00
Verplicht
€ 7,60
€ 156,60
2 3

Oostduinkerke aan zee

OD594 Select Vakantiehuis 3 personen
Geschikt voor max. 3 personen, heeft 2 slaapkamers

België - West Vlaanderen - Oostduinkerke

Weekend
16-12 (2 nachten)

Aanbieding
€ 159,00
Verplicht
€ 11,20
€ 170,20

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.