vakantieparken Meivakantie

Vakantieparken meivakantie

De meivakantie is ideaal om lekker buiten door te brengen.De temperaturen zijn meestal al aangenaam en perfect voor een vakantiepark aan de kust. Of juist nabij een leuke stad of in het bos om volop van de natuur te kunnen genieten. Verken de stad tijdens een leuke stadswandeling of ga erop uit voor mooie wandel- of fietstocht. Geniet volop van het voorjaar met het zomerse weer en kies een vakantiepark met zwembad voor de nodige verkoeling. Of u nu met z'n tweeën, de hele familie of gezellig met een vriendengroep eropuit trekt, de huisjes op een bungalowpark bezorgen u ongetwijfeld een geweldige meivakantie!

Data meivakantie 2017

De schoolvakantie adviesdata voor de meivakantie 2016 is dit jaar 22 april t/m 30 april 2017. Dit is zowel voor het voortgezet als het basisonderwijs. Let wel op dat in sommige regios afgeweken kan worden van deze data. 

Tips voor in de meivakantie

In mei kunt u vele leuke uitstapjes maken. De attractieparken zijn weer open en beleef daar een heerlijke tijd. Ga op verkkenning in de prachtige natuur van de veluwe of de Belgische Ardennen of geniet van de waterpret in een subtropisch zwemparadijs. Boek snel een vakantiepark in de meivakantie en profiteer van de voordelige aanbiedingen.

Boek een vakantiepark in de meivakantie

Beleef een heerlijke tijd op een bungalowpark in de meivakantie! Ga er met uw partner, vrienden of familie op uit en geniet van het mooie weer aan de kust, verblijf in een natuurrijke omgeving of kies juist voor een huisje vlakbij een attractiepark. Er is nog volop beschikbaarheid voor in de meivakantie , kies de gewenste verblijfsduur en stel de wensen in en de goedkoopste aanbiedingen worden voor u geselecteerd. Maak ook gebruik van onze Alert Service om op de hoogte te blijven van de laatste prijzen voor een verblijf in de meivakantie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.