vakantieparken Herfstvakantie

Vakantieparken herfstvakantie

De herfstvakantie is een ideale tijd om er lekker tussenuit te gaan met uw gezin. Het najaar biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Waai uit tijdens een frisse wandeling langs de kust, neem de kids op een mooie dag mee naar de dierentuin of kom heerlijk tot rust op een vakantiepark met welness mogelijkheden. Daarnaast is de herfstvakantie ook zeer geschikt om op ontdekking te gaan in een leuke stad. Beleef een gezellige tijd met een bezoek aan een museum of een een dagje winkelen.

Data herfstvakantie 2016

Midden-Nederland: 15 okt t/m 23 okt 2016
Noord-Nederland: 15 okt t/m 23 okt 2016
Zuid-Nederland: 22 okt t/m 30 okt 2016

Deze data zijn adviesdata en gelden voor zowel het voortgezet als het basisonderwijs

Tips voor in de herfstvakantie

De diverse bungalowparken staan garant voor een heerlijke herfstvakantie. Kies bijvoorbeeld een verblijf met een wellness center en kom na een frisse wandeling weer helemaal tot rust. Een vakantiepark met overdekt zwembad zorgt in de herfstvakantie voor het nodige spetter- en waterplezier. Op de meeste parken kan je midgetgolfen en geniet ’s avonds van een heerlijk diner of buffet in een van de restaurants. Bij de meeste parken zijn fietsen te huur en kunt u tijdens de herfstvakantie de mooie omgeving verkennen.

Boek een vakantiepark in de herfstvakantie

Bekijk snel het aanbod van vakantieparken in de herfstvakantie en geniet van een fijne vakantie! Beleef waterpret met het hele gezin door te kiezen voor een bungalowpark met een subtropisch zwemparadijs. Of met een indoor speelparadijs en de kinderen kunnen lekker een middagje ravotten, terwijl u volledig tot rust komt met een bakje koffie op het terras of in de sauna op het park. Bekijk nu de goedkoopste aanbiedingen voor in de herfstvakantie en kies een park naar wens!  

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.