vakantieparken Italië

Vakantieparken in Italië

 

Van cultuur naar natuur

 ‘La dolce vita’ is zeker een uitdrukking die op de vakantieparken in Italië van toepassing is. Of men nu voor de volledig ingerichte bungalowtent zit, op het terras van de comfortabele stacaravan of in het huisje op het vakantiepark, de Italiaanse sfeer is alom vertegenwoordigd. De meeste bungalowparken in Italië zijn zeer kindvriendelijk en dat zorgt dat de volwassenen ook een fijne vakantie hebben. Uitgebreide faciliteiten op het park bieden jong en oud een basis voor een heerlijk verblijf. Denk maar eens aan de heerlijke zwembaden, waar de kinderen kunnen spetteren en spatteren en de volwassenen lekker met een boek in de zon kunnen zitten. Of alle sport- en spelmogelijkheden waarmee men lekker actief bezig kan zijn. Genoeg te doen dus en dan hebben we ook de omliggende mooie omgeving nog. Het kan zijn dat men kiest voor een verblijf aan zee, zodat de strandliefhebbers hier aan hun trekken komen. Maar ook een ligging aan een mooi meer heeft zijn voordelen, tal van watersporten kunnen hier beoefend worden.

Vakantieparken in Italiaanse stijl

Soms liggen de natuurgebieden of de Dolomieten in de achtertuin van het vakantiepark. Wandel- of fietsliefhebbers kunnen hier naar hartenlust mooie tochten maken. Misschien moet de mountainbike er aan te pas komen, maar de schitterende panorama’s tijdens de tocht zijn het dan ook zeker waard. Het fraaie Toscane met al zijn cultuur en historie is een mooi gebied om vanuit het bungalowpark iedere dag weer opnieuw een leuk uitstapje te maken. Men heeft hierbij de keus uit indrukwekkende steden of historische bezienswaardigheden. Een leuke manier om de dag af te sluiten is natuurlijk met een Italiaanse maaltijd. Dit kan in één van de vele eetgelegenheden die men overal tegenkomt. Vaak vindt men hier ook genoeg mogelijkheden om een hapje buiten de deur te eten of misschien vraagt de Italiaanse buurman op het bungalowpark zelfs wel of men een hapje mee wilt eten. Waar men ook voor kiest, de leukste afsluiter van de dag is natuurlijk het toetje. Ga net zoals de Italianen even flaneren door de straten en genieten van een heerlijk Italiaans ijsje wat men kan halen in één van de vele ijssalons die er zijn.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Italië. Altijd de goedkoopste aanbieding van Italië beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.