vakantieparken Vakantiereiswijzer

Vakantiereiswijzer

Vapzo is de vakantiereiswijzer als het gaat om bungalowparken en vakantieparken. Wat Funda is voor de huizenmarkt is Vapzo voor de vakantieparken. De prijzen van alle grote aanbieders zijn makkelijk en snel doorzoekbaar gemaakt op één website. Stel gemakkelijk een aantal filters in waaraan de vakantie moet voldoen en de goedkoopste bungalow staat bovenaan de lijst.

Vakantiereiswijzer geeft inzicht in de prijs

In deze vakantiereiswijzer is direct rekening gehouden met de verplichte kosten die afgerekend moeten worden bij het boeken van een weekend of midweek op een vakantiepark. Deze kosten variëren van lakenpaketten, toeristenbelastingen tot schoonmaakkosten en reserveringskosten. Deze verplichte kosten kunnen dusdanig hoog zijn dat zij bij scherpe aanbiedingen bijna de helft van het te betalen bedrag kunnen vormen. Een aanbieding van rond de €99 kan zomaar op €200 uitkomen.

Aantal personen

Met de vakantiereiswijzer voor bungalowparken wordt het direct duidelijk dat het soms veel voordeliger kan zijn om een 6 of 8 persoons bungalow te boeken voor een vakantie met 4 personen. Omdat het resultaat gesorteerd is op prijs zie je in één oogopslag welke type huizen er voor een iets duurdere prijs beschikbaar zijn. Tegen een kleine meerprijs is al snel een veel groter huisje dan de reguliere 4-persoons bungalow te boeken.

Hoe werkt de vakantiereiswijzer

Neem een gezin van 4 personen die een weekend weg wil boeken in Nederland. Je gaat naar vakantieparken Nederland kies vervolgens bij de filters voor weekend en 4 personen en eventueel het aantal gewenste slaapkamers. Door het kiezen van het aantal kamers zorg je ervoor dat kleine huisjes, zoals trekkershutten niet getoond worden in het advies. Je ziet direct de goedkoopste prijs. Wil je een andere weekend verblijven op een vakantiepark  dan kies je in het filter vervolgens nog op de gewenste beschikbare datum. Vind je voor de gemaakte voorkeuren de prijzen toch nog te hoog, dan kan je eenvoudig een alert instellen. Deze alert stuurt een email waarmee je makkelijk het verloop van de prijs kan volgen zonder dat je elke keer weer terug moet naar de website. Zodra de prijs aantrekkelijk genoeg is voor je kan je direct overgaan tot boeken bij de desbetreffende aanbieder. Uiteraard gaat de reiswijzer ook op voor een vakantie naar een bungalowpark in Duitsland, België of andere gewenste bestemming.

Toon meer informatie Toon minder informatie
2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Midweek
27-11 (4 nachten)

Aanbieding
€ 202,00
Verplicht
€ 43,52
€ 245,52

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.