vakantieparken Duitsland

Vakantieparken in Duitsland

Bij de buren op vakantie

Niet al te ver weg, maar toch een uitgebreid aanbod aan leuke vakantiebestemmingen? Dan zijn de vakantieparken in Duitsland een goede keus. Duitsland is een interessant land, met mogelijkheden voor allerlei soorten vakantie. Een actieve vakantie, even bijkomen van alle hectiek, genieten van cultuur of natuur of lekker winkelen in gezellige steden. Het kan allemaal in het gevarieerde Duitsland. Ook het aanbod in Duitsland is groot, voor iedere vorm van vakantie vieren is er wel een bungalowpark te vinden waar men op het park of in de omgeving volledig aan zijn trekken komt. Eén van de popularie parken is Roompot Cochem in de streek Rijnland Palts Duitsland is een groot land en dat brengt ook een verscheidenheid aan landschap met zich mee. Er zijn kustgebieden, gebieden met meren en rivieren, vlakke delen, gebieden met heuvels en er is zelfs een berglandschap. Dit betekent dat de outdoor activiteiten zich aanpassen aan de omgeving. Of men nu een liefhebber is van waterrecreatie, mountainbiken, wandelen, golfen, fietsen of andere sporten, de meeste vakantieparken kunnen een uitgebreid programma aan mogelijkheden bieden.

Het land van de bier- en wijnfeesten

De vakantieparken in Duitsland zijn meestal ruim opgezet en liggen vaak in een schitterende natuur. Soms liggen ze midden in een wijngebied, waar men een bezoek kan brengen aan de wijnboerderijen of naar een wijnfeest kan gaan. Duitsland heeft veel festivals en het is leuk om er eens een mee te maken. Het land heeft ook een rijke cultuur en dat ziet men terug in de boeiende steden en karakteristieke dorpen. De meeste bungalowparken zijn voorzien van uitgebreide faciliteiten, bijvoorbeeld een gratis internetverbinding of een zwemparadijs. Ook de bungalows zijn over het algemeen zeer comfortabel ingericht. Genieten van een prachtig uitzicht vanaf het privé terras van de bungalow is een mogelijkheid die vaak voorkomt. Neem bijvoorbeeld de Moezel- en Eifelstreek, waar de sprookjesachtige panorama’s het gebied sieren. Oude steden zoals Keulen en Trier benadrukken de indrukwekkende geschiedenis van het land. Ook al is men niet zo ver van huis, soms lijkt het of men in een compleet andere wereld is beland.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Duitsland. Altijd de goedkoopste aanbieding van Duitsland beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.