vakantieparken België

Vakantieparken in België

Vakantieparken voor alle wensen

Aan de zuidgrens van Nederland grenst het buurland België. Dat ze iets zuidelijker liggen, is vaak ook te merken aan de temperatuur. Net een paar graden meer kunnen de vakantie nog leuker maken. België heeft een ruim aanbod aan vakantieparken, ze liggen verspreid over de verschillende regio’s en men kan hierdoor de keuze van de locatie aanpassen aan de vakantiewensen. De strandliefhebbers zullen waarschijnlijk kiezen voor één van de bungalowparken aan de 66 kilometer lange kustlijn, met de gezellige badplaatsen en historische steden. Een vakantie in de Belgische Ardennen staat garant voor een breed scala aan sportieve activiteiten, kanoën, abseilen, mountainbiken, klimmen en soms zelfs skiën, is slechts een greep uit het aanbod. Het heuvelachtige gebied heeft vele riviertjes waar de waterrecreatie hoogtij viert. Ook de pittoreske stadjes zoals Dinant zijn zeker een bezoek waard. In het oosten vindt men de Belgische Kempen, de vakantieparken in dit mooie natuurgebied zijn een uitstekende locatie om te wandelen en te fietsen. Voor welke omgeving men ook kiest, de vakantiepret zal er niet minder om zijn.

Sportief bezig zijn of pure ontspanning?

De accommodaties op de parken zijn er op ingesteld om de gasten een comfortabel verblijf te bieden. De faciliteiten op het bungalowpark maken de vakantie vaak nog relaxter. Ieder gezelschap zal kijken naar de persoonlijke wensen en hierna kiezen voor een huisje wat aan de eisen voldoet. Wie lekker wil sporten, kiest voor een park met veel sport- en spelfaciliteiten en waar men de mogelijkheid heeft om ook buiten het park op een sportief avontuur te gaan. De gezinnen zullen voornamelijk kijken of het kindvriendelijk is en of het zwembad bijvoorbeeld een apart kinderbad heeft. Maar misschien is er meer behoefte aan pure verwennerij en ontspanning? Dan zijn de bungalowparken met uitgebreide wellnessfaciliteiten een juiste bestemming. Waar de keuze ook naar uit gaat, de vakantieparken in België hebben het. Het is niet voor niets een populaire vakantiebestemming.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in België. Altijd de goedkoopste aanbieding van België beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.