vakantieparken Kerstvakantie

Vakantieparken kerstvakantie

Veel mensen vinden de kerstvakantie de meest bijzondere tijd van het jaar! Sneeuw en kerstbomen zorgen al snel voor een onvergetelijke tijd. Geniet van deze gezellige tijd en ga op vakantie met  familie, vrienden of alleen met uw partner naar een vakantiepark in de kerstvakantie. Verblijf in de kerstvakantie op een park met welness faciliteiten, nabij een gezellige stad of midden in de natuur en geniet van de sneeuw in de bossen. Een sfeervolle kerstvakantie brengt u natuurlijk door op een bungalowpark.

Data kerstvakantie 2016

De kerstvakantie is in Nederland voor alle regio's hetzelfde. Dit jaar is de kerstvakantie van zaterdag 24 december 2016 t/m 8 januari 2017. De laatset week van december is ideaal om op een vakantiepark Oud & NIeuw te vieren. Verschillende vakantieparken zijn vuurwerkvrij of verzorgen vuurwerk op het park. Check goed de verschillen in de prijzen voor een weekend, midweek of een week. Ditzelfde advies geldt ook voor het vieren van kerst op een bungalowpark. 

Tips voor in de kerstvakantie

 

Kerstmarkten

Onder de Nederlanders zijn de kerstmarkten erg populair. Veel mensen maken een daguitje naar één van de Duitse kerstmarkten. Met een verblijf op een vakantiepark in Duitsland of in het Nederlandse Limburg is het makkelijker om meerdere kerstmarkten te bezoeken in een week of midweek. Ook de kerstmarkt in Valkenburg is een aanrader.

Winterefteling

Met een verblijf in de kerstvakantie op een bungalowpark in de buurt van de Efteling kan een bezoekje aan de Winter Efteling niet uitblijven. Naast een duurder verblijf op Efteling Bosrijk is het goedkoper om in de buurt te overnachten. De Katjeskelder en Beekse Bergen zijn het meest populair. De Winter Efteling is in de kerstvakantie geopend van 11.00u tot 20.00u, behalve op nieuwjaarsdag (18.00u). Tijdens de Winter Efteling zijn Joris en de Draak, Python, Halve Maen, Bobbaan en D’Oude Tuffer geopend als het weer het toelaat. De Vliegende Hollander en de Piraña zijn gesloten en verder zijn alle andere attracties geopend. Er zijn ook speciale winterattracties te beleven zoals een echte sneeuwglijbaan voor de kleintjes en een heuse schaatsbaan.

 

Plopsa Indoor

Plopsa Indoor Coevorden is in de kerstvakantie open van 10.00u-17.30u en Plopsa Indoor Hasselt is geopend van 10.00u-18.00u. Beide parken zijn gesloten op eerste kerstdag (25 december). Het meest geschikte park in de buurt van Plopsa Indoor Coevorden is de Huttenheugte van Center Parcs en vakantiepark Molenheide ligt dichtbij Plopsa Indoor Hasselt. Beide attractieparken zullen bij de kleintjes voor een onvergetelijke kerstvakantie zorgen.

Naast alle daguitjes en bezoekjes is het uiteraard ook op het park zelf volop genieten tijdens de kerstvakantie van de aangeboden animatie en faciliteiten. Een subtropisch zwemparadijs staat garant voor veel waterpret voor het gehele gezin en ’s avonds een patatje met een kroket etenin de snackbar. In uw eigen comfortabele bungalow komt u helemaal tot rust met een kopje warme chocolademelk na een fijne dag in de kerstvakantie.

Boek een vakantiepark in de kerstvakantie

Het boeken van een vakantiepark in kerstvakantie is meestal duurder dan buiten deze periode. Maar met onze Alert Service blijft u op de hoogte van de prijzen en kunt u direct gebruik maken van de goedkoopste aanbiedingen in de kerstvakantie en geniet van een heerlijke tijd. Wat u ook voor eisen stelt, u vindt altijd wel een aanbieding dat aan al uw wensen voldoet!

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.