vakantieparken Zwitserland

Vakantieparken in Zwitserland

 

Vakantieparken op hoog niveau

Zwitserland is een prachtig vakantieland met een voorliefde voor luxe en comfort. Dat ziet men ook terug bij de vakantieparken in Zwitserland. Vaak zijn er ruime mogelijkheden voor wellness en zijn ze niet op het park zelf aanwezig, dan zijn ze wel in de nabije omgeving. Maar Zwitserland is ook het land van de bergen, de fraaie oude steden en de vele meren. Allemaal ingrediënten die een vakantie op een bungalowpark in dit mooie land de moeite waard maken. De meertalige cultuur biedt verschillende sferen en de prachtige natuur biedt vele mogelijkheden voor verschillende outdooractiviteiten. Mountainbiken, wandelen, abseilen, tokkelen, kanoën en alpinisme zijn slecht voorbeelden van het grote aanbod. In de winter verandert Zwitserland in een wintersportparadijs. Ook dan heeft een huisje vele voordelen. Niet alleen omdat je er met het hele gezelschap kunt verblijven, maar ook door de vele faciliteiten die een bungalowpark meestal biedt. Zowel voor de volwassenen, als voor de kinderen is er genoeg te doen zodat niemand zich hoeft te vervelen. Ook als er niet geskied wordt.

Tussen de koeienbellen en koekkoekklokken

De prachtige panorama’s, de vele bezienswaardigheden, de schitterende natuur en de vele sportieve mogelijkheden zorgen dat Zwitserland bij iedereen zal bevallen. De comfortabele accommodatie op de bungalowparken werkt hier zeker aan mee. De Zwitsers zijn een gastvrij en vriendelijk volk, al lijken ze soms een beetje stug, daar moet men even doorheen prikken. Het is natuurlijk altijd leuk om vanaf het vakantiepark uitstapjes te maken naar de pittoreske dorpen of mooie steden. Lekker slenteren door de kleine steegjes en de vele winkels bekijken, die variëren van luxe designwinkels tot souvenirwinkels met koeienbellen en koekkoekklokken. Aan het eind van de dag kan men besluiten om buiten de deur te eten in één van de vele eetgelegenheden en misschien eens de Zwitserse raclette of rösti proberen? Maar men kan er natuurlijk ook voor kiezen om gezellig met zijn allen in het huisje te eten en te drinken.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Zwitserland. Altijd de goedkoopste aanbieding van Zwitserland beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.