vakantieparken

Molecaten vakantieparken

Vakantiepark Molecaten, de oase van rust, is ontstaan op een gezinscamping aan het veluwemeer, na de overname van vakantiepark de Leemkule  is het familiebedrijf de naam Molecaten gaan voeren. In 2013 is het uitgegroeid tot 13 bungalowparken in Nederland, één in Hongarije en acht accommodaties in Afrika. De bedrijfsvoering is gebaseerd op duurzaam beheer met oog voor detail en in balans blijven met de natuurlijke omgeving.

De bungalowparken

De parken van Molecaten zijn te vinden op de meest gewilde plekjes van Nederland. Direct aan het water of in het bos. Naast huisjes bieden de meeste parken ook uitgebreide mogelijkheden tot kamperen. De mogelijkheden voor het huren van een bungalow zijn oneindig. Of je nu gaat voor luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Op een vakantiepark van Molecaten beleef je altijd een mooie vakantie. 

De accommodaties

De accommodaties van Molecaten zijn geschikt van minimaal 2 tot maximaal 12 personen.Van basisplaats op de camping tot extra large duinhuisje.  Op ieder bungalowpark zijn verschillende soorten verblijven aanwezig. De meeste parken zijn voorzien van basis en luxe kampeerplaatsen en comfortabele vier- , en zes persoons bungalows. Ook trekkershutten of juist zeer luxe bungalows behoren tot de mogelijkheden. Per bungalowpark worden de verscheidene bungalowtypen weergegeven.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.