vakantieparken Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is in de laatste jaren een zeer populaire website geworden om goedkoop een weekend weg op een vakantiepark te kunnen boeken. Het succes van vakantieveilingen heeft er voor gezorgd dat er veel meer veiling sites op het internet zijn gestart. Kans maken op een goedkoop verblijf op een bungalowpark is op het moment van schrijven alleen bij vakantieveilingen. De te winnen vakanties worden onder andere aangeboden door Oostappen, Roompot vakanties, Succesparken en RCN.

Voorwaarden vakantieveilingen

Het is net als met de andere veilingen wel oppassen met de prijs. Het loont  zeker om vooraf onderzoek te doen wat de reguliere prijs is voor het aangeboden weekend. Tegenwoordig biedt vakantieveiling ook de mogelijkheid om de direct beschikbare data in te kijken. Naast de beschikbare data moet je ook goed kijken naar de extra bijkomende verplichte kosten. Die kunnen nog wel eens hoger uitvallen bij een periode van meer nachten en meer personen. Naast de € 5,- administratiekosten aan vakantieveilingen per boeking betaal je in ieder geval nog de toeristenbelasting per persoon per nacht. Deze kan sterk variëren maar meestal ligt dat bedrag rond de € 1,50 per persoon per nacht. Sommige parken rekenen ook nog een lakenpakket dat kan oplopen tot wel € 9,50 per persoon. Een 6 persoons bungalow voor een midweek van € 99 kan snel op het dubbele komen. De berekening is dan 6 x 4 nachten x € 1,50 = € 36,- + 6 x € 9,50 = € 57, dat maakt de verplichte bijkomende kosten € 98,- Lees dus altijd goed de voorwaarden die vermeld zijn bij de aangeboden vakantie om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Review

Daarnaast is het advies ook om eerst nog reviews te lezen over het betreffende vakantiepark. Je wilt natuurlijk niet achter lezen dat het bungalowpark niet naar je wens is als je het reeds geboekt hebt op vakantieveilingen. De meest bekende website om reviews te lezen is Zoover, ook de voorloper, de website Vakantiereiswijzer, van de bekendste review site staat nog steeds online.

Conclusie over vakantieveilingen

Wil je met vakantieveilingen goedkoop een bungalowpark scoren, bekijk dan eerst de normale prijs, lees goed de voorwaarden en lees wat reviews. Met deze drie tips ben jij klaar om die goedkope vakantie op een bungalowpark te scoren op de website van vakantieveilingen.

Toon meer informatie Toon minder informatie
2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Midweek
27-11 (4 nachten)

Aanbieding
€ 202,00
Verplicht
€ 43,52
€ 245,52

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.