vakantieparken Oostenrijk

Vakantieparken in Oostenrijk

 

Een vakantiepark in een sportieve omgeving

Iemand die van bergen houdt, kan in Oostenrijk zijn hart ophalen. Het land bestaat voor een groot deel uit Alpen, die van Oostenrijk een bijzonder land maken. Zowel in de winter als in de zomer, kan men hier een heerlijke vakantie beleven in een comfortabel vakantiepark. Of men nu kiest voor het witte paradijs of de groene natuur, een huisje op een vakantiepark is altijd een fijne basis voor een relaxte vakantie. Soms begint de ochtend al met een uitzicht over de prachtige bergtoppen, besneeuwd of juist niet. Daarna staat men voor een moeilijke keuze: ‘wat gaan we doen vandaag?’ Er zijn zoveel mogelijkheden in Oostenrijk, dat het soms moeilijk kiezen is. Blijft men op het bungalowpark of bij de appartementen om lekker te relaxen en te genieten van de vele faciliteiten of trekt men er op uit? Kiest men ervoor om een van de mooie steden te bezoeken of de pittoreske dorpjes? Of gaat men voor de natuur? Het kan allemaal, Oostenrijk is een land waar veel te doen valt. In de winter zijn er tal van wintersportmogelijkheden en in de zomer is er weer een ander uitgebreid sportief aanbod. Steden zoals Salzburg bieden veel op het culturele vlak. Heerlijke meren of uitgebreide kuuroorden zorgen dat men helemaal bij kan komen tijdens de vakantie.

Bergen met of zonder sneeuw

Waar men ook voor kiest, het is fijn om een goede basis te hebben. Dat heeft men in de fraaie huisjes of appartementen die allemaal zeer comfortabel zijn ingericht. Oostenrijk staat bekend om zijn ruime accommodaties en dat zie je vaak ook terug bij de vakantieparken. Ook de  uitgebreide faciliteiten zorgen dat het tijdens een vakantie in een huisje op een bungalowpark de gasten het aan niets ontbreekt. Hoe gevarieerd het gezelschap ook is, jong of oud kan in Oostenrijk een heerlijke tijd beleven. De parken in de wintersportgebieden liggen meestal vlak bij de wintersportmogelijkheden. Soms hebben is er zelfs een eigen skischool. In de andere maanden van het jaar zijn er genoeg opties voor andere sporten: zeilen, surfen, waterskiën op één van de vele meren, abseilen, tokkelen, parasailing, mountainbiken of andere activiteiten. Lekker wandelen door de mooie bergen van berghut naar berghut en genieten van de prachtige panorama’s is ook een bijzondere ervaring. Neem bijvoorbeeld eens een berglift naar grote hoogte en wandel terug naar het dal. Wat men ook gaat doen tijdens de vakantie, de bungalow of het appartement is altijd een comfortabele plek om uit te rusten.

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Oostenrijk. Altijd de goedkoopste aanbieding van Oostenrijk beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.