vakantieparken Tsjechië

Vakantieparken in Tsjechië

Vriendelijk in prijs

Ooit wel eens in Tsjechië geweest? Tsjechië is een aanrader als het gaat om een vakantie in een bungalowpark in een fraaie natuur, veel bezienswaardigheden en tal van sportieve en culturele activiteiten. Het is ook nog eens een betaalbare vakantie. Het eten en drinken in Tsjechië is goed en niet duur en ook de andere vakantieactiviteiten liggen vaak wat lager in prijs dan in de Middellandse Zee landen. Als men besluit om zelf te koken in de bungalow, dan zal men zien dat men meer boodschappen heeft voor hetzelfde geld. Een verblijf op een vakantiepark in Tsjechië is een uitstekende basis. Van hieruit kan men allerlei leuke dingen ondernemen. De kastelenliefhebber kan helemaal los gaan in Tsjechië want er zijn er namelijk nog al wat. Het land heeft sowieso een rijke historie en de mooie steden en pittoreske dorpen laten hier veel van zien. De vele natuurparken en de omgeving van de accommodaties tonen een schitterende natuur: dicht beboste heuvels, akkerland, brede rivierdalen en hooggebergtes. Hier zijn genoeg mogelijkheden voor verschillende outdoor activiteiten.

Een onuitputtelijke bron van ontspanning

Tsjechië heeft geen zee, dat klopt. Maar dat neemt niet weg dat er genoeg andere plekken voor watersport en waterrecreatie mogelijkheden zijn, zoals rivieren en meren. Meestal hebben de parken een heerlijk zwembad of een eigen strand aan het leuke Lipno Meer. Dit kindvriendelijke meer is een populaire vakantiebestemming geworden, zowel in de winter als in de zomer. In de omgeving van het meer is genoeg te doen en ook de bungalowparken hebben vaak tal van activiteiten. Op veel plekken in Tsjechië is ook vulkanische activiteit die voor warmwaterbronnen zorgen, rondom deze plaatsen zijn beroemde kuuroorden en badplaatsen ontstaan. Ook de vakantieparken bieden vaak uitgebreide wellnessfaciliteiten aan. Dus er zijn genoeg plekken voor ontspanning na een intensieve dag, voordat men naar de comfortabele bungalow terug gaat. Men kan er natuurlijk ook voor kiezen om even een hapje te eten op één van de terrasjes op de middeleeuwse pleintjes, terwijl men geniet van een heerlijk Tsjechisch biertje. Zelfs de wintersport is leuk in Tsjechië. Goed onderhouden pistes en vriendelijke prijzen zorgen dat de wintersporter een leuke vakantie heeft. Zowel de skigebieden als de vakantieparken zijn volledig op kinderen ingesteld.

 

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Tsjechië. Altijd de goedkoopste aanbieding van Tsjechië beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.