vakantieparken Groot-Brittannië

Vakantieparken in Groot-Brittannië

 

Een prachtig landschap

Eeuwen oude dorpjes, mooie valleien, bijzondere steden en gezellige havenplaatsjes, dat is wat een vakantie in Groot-Brittannië de vakantieganger brengt. Het fraaie landschap leent zich uitstekend voor heerlijke wandel- en fietstochten en de schitterende kustgebieden lijken gemaakt om te genieten van zon en zee. Ga bijvoorbeeld eens op vakantie in het prachtige landschap van de Girvan vallei en huur hier een comfortabele bungalow. De meeste vakantieparken in Groot-Brittannië liggen op een fraaie locatie. Omgeven door bossen of een weids landschap of met een golfbaan als buurman. Vaak heeft men vanaf het terras van de bungalow een schitterend uitzicht. Voor de kust liggen soms kleine eilandjes die leuk zijn om een dagje naartoe te gaan. Steden zoals Glasgow of Edinburgh zijn ook zeker de moeite waard, hier kan men winkelen, naar een gezellige pub gaan of bezienswaardigheden bekijken. Er zijn genoeg horecagelegenheden in de stad, maar ook op het platteland komt men regelmatig een lokale pub tegen. Als men liever zelf kookt dan kan dat natuurlijk ook in het huisje op het vakantiepark.

Vakantieparken tussen de kastelen

Een vakantiepark in Groot-Brittannië heeft goed uitgeruste bungalows of huisjes. Ze zijn meestal van alle gemakken voorzien en bieden een perfecte basis voor een fijne vakantie. Men kan er voor kiezen om lekker op het park te blijven en te genieten van de rust. De kinderen vermaken zich wel in de speeltuin of andere faciliteiten. Maar het is ook leuk om er op uit te gaan. Vanaf het bungalowpark heeft men meestal een ruime keuze aan verschillende uitstapjes. Dit kunnen sportieve activiteiten zijn of culturele. Denk bij het laatste ook maar eens aan al die kastelen die Groot-Brittannië heeft. Het land leent zich ook uitstekend voor mooie paardrijtochten of watersporten. Of men gaat een van de meren bezoeken. In Groot-Brittannië is genoeg te zien en te beleven net zoals op de bungalowparken. De bevolking is vriendelijk en tradities, normen en cultuur zijn erg belangrijk voor ze en hier profiteert de vakantieganger van mee. 

Bungalowpark aanbiedingen per regio

Zoek verder naar bungalowpark aanbiedingen per regio in Groot-Brittannië. Altijd de goedkoopste aanbieding van Groot-Brittannië beschikbaar.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.