vakantieparken

Libema vakantieparken

De Libema vakantieparken bevat 2 bungalowparken: Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos. Naast deze parken biedt Libema ook nog attractieparken aan. Deze attracties zijn gratis te bezoeken bij een verblijf op één van de twee parken. Speelland en het safaripark Beekse Bergen liggen beiden op vakantiepark Beekse Bergen, daarnaast zijn dierenrijk, klimrijk Brabant en het Sportiom in de buurt van beide bungalowparken. De andere attracties zijn Nederlands stripmuseum Groningen, Davinci cinema Goes en Aviodrome.

De bungalowparken

Kenmerkend voor de parken van Libema zijn de dagattracties die gratis te bezoeken zijn bij een verblijf. Ook na een verblijf zijn met de extra card de dagattracties met korting te bezoeken. Beide parken zijn voorzien van een uitgebreid zwembad met glijbanen. Op de Beekse Bergen staan de bungalows in een bosrijke omgeving, aan het Victoriameer of dichtbij de Afrika Club. De bungalows op Dierenbos staan allen in een groene bosrijke omgeving en liggen rondom het centrum van het park. Alle faciliteiten zijn zo op loopafstand bereikbaar.

De accommodaties

Beide vakantieparken bieden vakantiehuizen met verschillende comfort klassen en voor verschillende groepsgroottes. Van 2 tot 16 personen. Op beide zijn de bungalows uitgevoerd in een dieren thema. Zo vind je op het Dierenbos bungalows uitgevoerd in het thema van ondera andere een das, eekhoorn, fazant, damhert, koekoek of vlinder. Op Beekse bergen vind je zogeheten jungalows, allen uitgevoerd in een afrikaans thema.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.