Aviodrome

Zin in een dagje in de wolken? Dan is het Aviodrome in Lelystad een perfecte bestemming. Hier kan men tweehonderd jaar geschiedenis van de luchtvaart herbeleven. Vliegtuigen bekijken, zelfs plekken waar men anders geen toegang tot heeft of zelf achter de stuurknuppel plaats nemen? Het kan allemaal bij Aviodrome en meer. De zeer grote collectie historische vliegtuigen, een spectaculair 4D filmtheater, een binnen- en buitenterrein met vliegtuigen en luchtvaartgebouwen kunnen jong en oud het hele jaar door boeien. Zelfs de vliegtuigspotter komt hier aan zijn trekken vanaf het nieuwe platform. Het hele gezin zal zich hier prima vermaken, het Aviodrome is niet voor niets uitgeroepen tot het meest kidsproof museum van 2013.

Aviodrome
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Aviodrome

Wil je op vakantie in de buurt van Aviodrome of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Aviodrome liggen. Makkelijk overnachten bij Aviodrome binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.