Bataviawerf

Terug naar de 17e eeuw en boven op een dek staan van een VOC-schip? Dat kan bij de Bataviawerf in Lelystad. Hier ligt de authentieke reconstructie van het VOC-schip Batavia uit 1628 en er wordt gebouwd aan de replica van het beroemde schip van Michiel de Ruyter: De 7 Provinciën. Enorme schepen en een geweldige ervaring om aan boord te gaan van een dergelijk schip. Aan het roer voelt men zich even één van die grote zeevaarders en in het ruim krijgt men een beeld hoe het er in die dagen bij de zeelieden aan toe ging. De Gouden Eeuw komt weer tot leven tijdens een rondleiding op de werf. Men kan ook een kijkje nemen bij de oude ambachten, bijvoorbeeld bij het precieze beeldsnijwerk, de tuigerij of de smederij. Bataviawerf staat voor een indrukwekkend uitstapje.

Bataviawerf
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bataviawerf

Wil je op vakantie in de buurt van Bataviawerf of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bataviawerf liggen. Makkelijk overnachten bij Bataviawerf binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.