Billy Bird Park Hemelrijk

Ieder seizoen, weer of geen weer, het maakt niet uit voor een bezoek aan Billy Bird Park Hemelrijk. Dit attractiepark heeft namelijk binnen- en buiten attracties. Bij lekker weer kan men genieten van het heerlijke strandbad met daaromheen de verschillende attracties. Een spannend touwenparcours, de Hemelaya klimberg en de bootjesglijbaan zijn er slechts een paar die we noemen. Er is ook nog de nieuwe buitenspeeltuin Kinderland met de hoogste airtrampoline van Nederland. De spannende familieachtbaan moet zeker getrotseerd worden. Bij minder weer is er tevens de ruime binnenspeeltuin Zeeroversland en de Kinderkermis. Voor de kleintjes is er het gezellige Poppentheater waar men een kijkje kan gaan nemen bij de spannende avonturen die zich hier afspelen. Volop mogelijkheden voor een dag ultieme kinderpret.

Billy Bird Park Hemelrijk
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Billy Bird Park Hemelrijk

Wil je op vakantie in de buurt van Billy Bird Park Hemelrijk of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Billy Bird Park Hemelrijk liggen. Makkelijk overnachten bij Billy Bird Park Hemelrijk binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.