De Efteling

Het is één van de oudste themaparken ter wereld. Ooit een simpel sport- en wandelpark in de jaren dertig en uitgegroeid tot een het reusachtige themapark van vandaag de dag. De Efteling van nu is een wereld vol wonderen, spanning en sensatie en niet te vergeten: heel veel plezier voor jong en oud. Het park heeft spectaculaire attracties, een groot sprookjesbos, prachtig natuurschoon en de grootste watershow van Europa. Het naastgelegen theater van de Efteling is één van de grootste van het land. Hier worden de meest wonderbaarlijke sprookjesmusicals vertoond. De vele restaurantjes op het themapark zorgen dat men even bij kan komen van alle indrukken die men in het park opdoet. Terwijl men aan de koffie of limonade zit en misschien een heerlijk hapje erbij, kan men overleggen welke spectaculaire attractie als eerst volgende aan de beurt is.

De Efteling
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Efteling

Wil je op vakantie in de buurt van De Efteling of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Efteling liggen. Makkelijk overnachten bij De Efteling binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.