Dolfinarium

Een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk, is eigenlijk een hele bijzondere wereldreis. Hier stapt men in de wereld van de zee en in het bijzonder die van de dolfijnen. Het park heeft de hele dag door shows en voorstellingen, waarin allerlei dieren de hoofdrol spelen. De dolfijnenshows tonen de nauwe band tussen de trainers en de dolfijn, de grappige zeeleeuwen shows en ga zo maar door. In het Dolfinarium kan men verschillende dieren van dichtbij bekijken, soms zelfs echt contact met ze maken of met ze spelen. Het Dolfinarium is niet alleen een leuke, maar ook een zeer leerzame ervaring. Behalve dolfijnen, zeeleeuwen, walrussen, roggen, haaien vindt men hier ook nog andere zeedieren. In 2013 start de compleet vernieuwde DolfijndoMijn, een spectaculaire show met een 3D lichtshow en een spiksplinternieuw decor. Proef en ruik de zee op het Roggenrif of laat de kinderen lekker spelen in de speeltuin. Kortom: het Dolfinarium is een zeer compleet dagje uit.

Dolfinarium
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Dolfinarium

Wil je op vakantie in de buurt van Dolfinarium of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Dolfinarium liggen. Makkelijk overnachten bij Dolfinarium binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.