Duinrell

Het attractiepark Duinrell in Wassenaar is vermaak van de bovenste plank voor het hele gezin. Bijna het hele jaar door kan men hier genieten van spectaculaire attracties en het overdekte glijbanenparadijs Tikibad is zelfs echt het hele jaar geopend. In het attractiepark vindt men uitdagingen voor het hele gezin, jong en oud kunnen hier veel plezier beleven. Stap bijvoorbeeld eens in de Splash voor een spetterende ervaring, alleen al het kijken al naar deze attractie levert veel plezier op. Verschillende achtbanen en andere suizende, zwierende, stijgende en supersnelle attracties maken het vermaak compleet. De verschillende indoor en outdoor speeltuinen zullen de kleintjes zeker bevallen en de rodelbaan biedt plezier voor iedereen. Vergeet niet om ook een duik te nemen in het tropische Tikibad. Hier gaat de spanning, sensatie en dolle pret gewoon door.

Duinrell
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Duinrell

Wil je op vakantie in de buurt van Duinrell of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Duinrell liggen. Makkelijk overnachten bij Duinrell binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.