Ecodrome

In het Ecodrome in Zwolle kan men van alles te weten komen over de natuur en de geschiedenis van de aarde. Dieren die vroeger op onze planeet leefden, opgezette dieren zoals de gigantische grottenleeuw en de wolharige neushoorn laten een goed beeld zien. Ga eens op reis met Darwin of op expeditie in de jungle. Let wel goed op de eventuele kaaimannen! Men kan natuurlijk ook een reis door de tijd maken of meedoen aan de Expeditie Goudmijn. Kortom: in het Ecodrome kun je werkelijk alle kanten op om de schatten en bijzonderheden van de aarde te bekijken. Sinds 1 april 2012 is het park gesloten, in mei 2013 was de gemeente in gesprek met een exploitant die interesse had om een klein familiepark te openen op het terrein van Ecodrome.

Ecodrome
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Ecodrome

Wil je op vakantie in de buurt van Ecodrome of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Ecodrome liggen. Makkelijk overnachten bij Ecodrome binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.