Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuin Arcen is een eeuwenoud landgoed met prachtige tuinen en het monumentale kasteel Arcen is het bijzondere middelpunt. Een kleurrijk en geurrijk geheel komt de bezoekers tegemoet als men het landgoed betreedt. Wandel eens door het schitterende Rosarium met zijn ruim 12.000 rozen of ontdek het Lommerrijk met de talloze beekjes, watervallen en vijvers. Er zijn verschillende entourages, zoals de Oosterse tuin of de Rotstuin. De Casa Verde biedt een tropische sfeer met zijn palmen, olijfbomen en kleurige bloemen. In de Golftuin vindt men wel een heel bijzondere midgetgolfbaan. Men heeft ook de mogelijkheid om een roofvogelshow te bezoeken of met een gids door het prachtige kasteel te lopen. De kinderen zullen de speeltuin wel willen bezoeken of aan de speurtocht deel willen nemen. Kasteeltuinen Arcen is een bijzondere locatie waar het hele gezin zich kan vermaken.

Kasteeltuinen Arcen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Kasteeltuinen Arcen

Wil je op vakantie in de buurt van Kasteeltuinen Arcen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Kasteeltuinen Arcen liggen. Makkelijk overnachten bij Kasteeltuinen Arcen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.