Land van Ooit

In het land van Ooit in Drunen zijn de kinderen de baas. Hier is ieder kind een ridder of ridderin en samen met de Ooiten en de Nietooiten kunnen zij hier een geweldige dag beleven. De Ooitense ridders zijn levensecht en leiden de bezoekers van de ene theatershow naar de andere. De ouders van de kinderen zijn de lakeien en hebben hier eigenlijk niet zo veel te vertellen, men snapt wel dat dit al gelijk een glimlach op de gezichten van de kinderen tovert. Een groot ridderspektakel waar de kleine ridders en ridderinnetjes op een leuke manier een stukje geschiedenis krijgen en zich ruimschoots zullen vermaken met het totale aanbod van het Land van Ooit. Het kinderthemapark heeft vanwege faillisement in 2007 de deuren definitief moeten sluiten.

Land van Ooit
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Land van Ooit

Wil je op vakantie in de buurt van Land van Ooit of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Land van Ooit liggen. Makkelijk overnachten bij Land van Ooit binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.