Madurodam

Voor één dag een reus zijn, dat kan in Madurodam. In deze miniatuurstad in Den Haag komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Kleine huisjes, in het klein nagemaakte gebouwen of bezienswaardigheden geven een beeld van Nederland op een hele speciale manier. Rijdende treintjes, varende boten, opstijgende vliegtuigen, bewegende bruggen maken er een echte stad die leeft van. Interactieve filmpjes met Madurodammertjes in de hoofdrol en tientallen interactieve doe-dingen tonen de Nederlandse cultuur. Kruip eens in de huid van een piloot en leer vliegen op het Madurodam-Schiphol of probeer eens de containers te laden op de boot. Laat de Madurodammertjes dansen op jouw eigen gemixte beat… Het kan allemaal in de kleinste stad van Nederland. Madurodam mag dan klein zijn, maar het heeft grote mogelijkheden voor een dag vol plezier voor jong en oud. Er is veel te zien, te beleven… Maar ook veel te doen.

Madurodam
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Madurodam

Wil je op vakantie in de buurt van Madurodam of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Madurodam liggen. Makkelijk overnachten bij Madurodam binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.