Mondo Verde

De Wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf bieden een unieke blik op de mooiste plekjes van de wereld. Hier kan men in één dag een wereldreis maken die men niet snel zal vergeten. Begin in de Tropen met de kleurrijke (vogel)jungle, stop even bij de Trevifontein in Rome en vervolg de reis door Japan, China om in Australië te eindigen. Tussendoor komt men nog tal van andere landen tegen en als men moe is geworden van alle indrukken, neemt men gewoon een drankje in het Spaanse Alhambra. Terug in de tijd kan hier ook... Maak maar eens een trip door het spannende Dinofauna in het donkere bos. Of bezoek eens de dierentuin in het familiepark Mondo Verde en bekijk de dieren van nu. Alsof dit alles niet genoeg is, kan men ook nog gebruik maken van de vele attracties die in het park zijn: speeltuinen, achtbaan, botsauto’s, klimtorens en klimvulkaan, touwvlotten, Skydiver en nog veel meer. Kortom: niemand hoeft zich in Mondo Verde te vervelen.

Mondo Verde
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Mondo Verde

Wil je op vakantie in de buurt van Mondo Verde of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Mondo Verde liggen. Makkelijk overnachten bij Mondo Verde binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.