Omniversum

Stap bij het Omniversum eens in een andere wereld. Het grootbeeld filmtheater biedt door geavanceerde technieken een beeld waardoor het lijkt dat men zich bevindt in het onderwerp van de film. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Men is omringd door de beelden en de beleving wordt nog eens extra gestimuleerd door het sublieme geluidssysteem. Een zeer spectaculaire ervaring dus! Ga mee naar de top van de Mount Everest of beleef een spetterende rafttocht dwars door de Grand Canyon… Of een ander thema wat aangeboden wordt. Altijd staan in de documentaire achtige films de mens, natuur, cultuur, wetenschap, maar vooral ook het avontuur centraal. Het filmaanbod verschilt, maar er zit zeker een film tussen die aansluit bij de wensen van de bezoeker van het Omniversum.

Omniversum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Omniversum

Wil je op vakantie in de buurt van Omniversum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Omniversum liggen. Makkelijk overnachten bij Omniversum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.