Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden is een leuk uitstapje voor alle seizoenen. Het indoorpretpark biedt zeker ook uitkomst als men op een regenachtige dag toch iets leuks met de kinderen wil gaan doen. De magische wereld van Studio 100 heeft genoeg mogelijkheden om ze de hele dag zoet te houden. Dansen in de K3 disco, tussen de Dansende Fonteinen doorspringen, de Plopsa speelboom bedwingen of de kunstjes van Bumba bewonderen. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de ruim twintig attracties die het indoor speelpaleis biedt. Er is zelfs een heuse achtbaan. In het nostalgische amfitheater kun je de Woeste Zee trotseren en de nieuwe buitenzone heeft ook genoeg speel en vermaak mogelijkheden als het weer toch weer wat opgeklaard is.

Plopsaland Coevorden
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Plopsaland Coevorden

Wil je op vakantie in de buurt van Plopsaland Coevorden of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Plopsaland Coevorden liggen. Makkelijk overnachten bij Plopsaland Coevorden binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.