Seafront

In het Belgische Zeebrugge is een oude vismijn omgetoverd tot een bijzonder themapark. Het leuke hierbij is, dat de sfeer rond dit oude vissersdorp onaangetast is gebleven. In het enorme gebouw van de Oude Vismijn ontdek je de geheimen van zee en proef je de visserijgeschiedenis. Stap eens aan boord voor een geheime missie van een echte Russische duikboot. Tijdens de tocht maak je kennis met het prachtige onderwaterdecor en men herbeleeft een stukje geschiedenis. Oude vissersliedjes, foto’s, maquettes en video’s laten het harde vissersleven zien en volg ook de weg die de vissen afleggen vooraleer ze op het etensbord terecht komen. Ooit wel eens een torpedo ontmantelt? Het kan hier in Seafront. De kinderen willen waarschijnlijk ook inschepen op het knotsgekke diepzeemobiel of een duik in de ballenbak nemen. Het piratenspeelparadijs zal ook zeker in de smaak vallen. Kortom: Seafront is een boeiende ervaring voor het hele gezin.

Seafront
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Seafront

Wil je op vakantie in de buurt van Seafront of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Seafront liggen. Makkelijk overnachten bij Seafront binnen een straal van 40 kilometer.

3 6

Zeebad

Type ZWAL
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Breskens

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 388,00
Verplicht
€ 36,58
€ 424,58
2 4

Cadzand-Bad

Bungalow Ca4g
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Cadzand-Bad

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 444,00
Verplicht
€ 11,58
€ 455,58

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.