Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek is één groot speelparadijs. De trampolines, glijbanen, schommels, speeltuinen en verschillende waterattracties houden de kinderen de hele dag zoet. Plezier hebben en genieten, staat hier hoog in het vaandel en dat kan op allerlei manieren. Of men nu lekker met een boek op het zandstrand wil gaan zitten, terwijl de kinderen met een schep en een emmer in de weer zijn of in de klimrekken hangen, het kan allemaal. De glijbanen nodigen uit tot een plons in het water en men kan zich zelfs laten lanceren vanaf de glijbaan. Lekker met de waterfiets er op uit of een bezoek aan het Verkeersland. Met de Kidscar doen de kinderen vast een beetje ervaring op voor later.

Speelland Beekse Bergen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speelland Beekse Bergen

Wil je op vakantie in de buurt van Speelland Beekse Bergen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speelland Beekse Bergen liggen. Makkelijk overnachten bij Speelland Beekse Bergen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.