Sportiom (zwemparadijs)

Sportiom is het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant. Behalve schaatsbanen, lasergames en fitnessmogelijkheden vindt men in dit complex in Den Bosch ook een geweldig subtropische zwemparadijs. Hier kan men zich uitleven in de golven van het Aqua Fun, van de top van een vulkaan in het golfslagbad laten storten of je mee laten slepen door de wildwaterrivier. De vernieuwde glijbanen laten je naar beneden suizen waarna je weer in het water terecht komt om vervolgens weer opnieuw te genieten van de waterpret. In het kinderbad kunnen de kleintjes spetteren en spatteren, terwijl de ouders ze in de gaten houden vanaf de snackcorner. Relaxen kan in het kruidenbad, de whirlpool of de stoomcabine. En als men ook nog een kleurtje op wil doen, dan kan dat onder de snelbruiner of op de ligweide van het buitenbad.

Sportiom (zwemparadijs)
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sportiom (zwemparadijs)

Wil je op vakantie in de buurt van Sportiom (zwemparadijs) of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sportiom (zwemparadijs) liggen. Makkelijk overnachten bij Sportiom (zwemparadijs) binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.